Αναζωογόνηση χρώματος με ρεφλέ

Τι είναι το ρεφλέ?

Μία τεχνική εργασία που χρησιμοποιούμε όταν το χρώμα στα μήκη και τις άκρες έχει χάσει τη λάμψη του. Πρόκειται για μία διαδικασία που πραγματοποιείται με ήπια βαφή ακόμα και με vegan επιλογές βαφής. Λόγω της λάμψης που προσφέρει επιτρέπει στο βαμμένο χρώμα να παραμένει φωτείνο, έντονο, βαθύ και εκθαμβωτικό.

Το ρεφλέ αποτελεί μια διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε για να δώσουμε μία πιο φωτεινή απόχρωση την ημέρα της βαφής, του balayage και των highlights αλλά και μέσα στο μήνα. Προτεινόμενη συχνότητα για μέγιστο αποτέλεσμα είναι ανά 15 με 20 μέρες από τη τεχνική εργασία χρώματος.

Τα μαλλία που συνήθως χρειάζονται πιο συχνά ρεφλέ είναι τα κόκκινα, τα χάλκινα, τα ξανθά είτε για ψυχρές είτε για ζεστές αποχρώσεις αλλά και καστανά – σοκολατί μαλλία που πορτοκαλίζουν ή κοκκινίζουν.

Φυσικά και η υγεία της τρίχας είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει το ρεφλέ. Όσο πιο ταλαιπωρημένα είναι τα μαλλιά τόσο λιγότερη διάρκεια θα έχει το ρεφλε.

Για να παρατείνουμε τη διάρκεια του ρεφλέ και κατ’ επέκταση την διάρκεια της λάμψης στα μαλλιά, ιδανική επιλογή αποτελεί η χρήση σαμπουάν και μάσκας ή κρέμας με την προσθήκη της εκάστοτε απόχρωσης.

Για παράδειγμα για μαλλιά με ψυχρή απόχρωση του ξανθού (άσπρη ή silver), χρησιμοποιούμε στο σπίτι silver σαμπουάν και μάσκα με την ίδια απόχρωση. Η νέα προσθήκη για τη περιποίηση αυτών των μαλλιών στο σπίτι, έρχεται από την Alfaparf Milano με την μοναδική τεχνολογία του Anti – Yellow Spray, το οποίο είναι vegan με bio based αρώματα, ξεμπερδεύει τα μαλλιά και έχει anti – yellow χρωστική.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συντάκτης¨: Βενέτη θεοδώρα

About the Author

Δώρα